BangsHave

Menukort til samlede grupper

Min. bestilling til 4 personer.

  • Forudbestilling er nødvendig og sidste dag for bestilling er d. 15.05.2024

Bordreservation og menuer aftales/bestilles hos  Henrik Fabricius Hansen (+45) 60 13 25 02

Frokost

Lækkert smørrebrød serveret på hjemmebagt rugbrød 

3 stk. smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 

  • Æggemad med hånd pillede rejer – stenbiderrogn og hjemmerørt mayo

  • Kartoffel mad med løvstikkemayonnaise – syltede rødløg – radiser – kartoffelchips

  • Rosa stegt kalvefilet mad med hjemmerørt remo- hjemmesyltede agurk salat – hjemmelavet ristede løg – høvlet – peberrod 

3 stk. smørrebrød på hjemmebagt rugbrød Pris pr kuvert. 225 kr. (Smørrebrødet kan ikke blandes- det er enten vegetarisk eller alm)

Den vegetariske Frokost

Lækkert smørrebrød serveret på hjemmebagt rugbrød 

3 stk. smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 

  • Cremet karry kikærtesalat med æbleslaw

  • Kartoffelmad med løvstikke – mayo syltede rødløg -radiser – kartoffelchips

  • Æggemad med avocado og hjemmerørt mayo

3 stk. smørrebrød på hjemmebagt rugbrød Pris pr kuvert. 225 kr. (Smørrebrødet kan ikke blandes- det er enten vegetarisk eller alm)

 

Aftensmad

  • Kalve steak med grillet hvide asparges – ærtepure – peber/ vanilje syltede små gulerødder – nye U-danske kartofler med urter og kraftig kalvesky

  • Mazarinkage med nødder – rabarber – hvidchokolade creme 

Pris pr kuvert 350,- pr pers.

Den vegetariske Aftensmad

  • Grillet hvide asparges – ærtepure – peber/ vanilje syltede små gulerødder – nye U-danske kartofler med urter – løvstikkeskyr

  • Lille salat af Perle couscous med urter og hjemmebagt surdejsbrød

  • Mazarinkage med nødder – rabarber – hvidchokolade creme

Pris pr kuvert 350,- pr pers.