Menuer kan kun bestilles af selskaber over 10 personer. Bordreservation og menuer aftales/bestilles hos Henrik Fabricius Hansen (+45) 60 13 25 02
Kold røget laks m/ grillet hvide og grønne asparges, salturt og asparges mayo
Brioche slider m/ hummer/krebse salat, dild mayo og urter
Sommersalat m/ rejer marineret med ramsløg fra Christianssæde og rygeostecreme
Spinattærte m/ syrlig fennikel cruditè
Brød og smør
Pris 350,- pr pers
Dansk spegeskinke m/ grillet hvide og grønne asparges salturt og asparges mayo
Sommersalat med kylling marineret med ramsløg fra Christianssæde, rygeostecreme og kyllingechips.
Rosa stegt kalvefilet m/ moderne kartoffelsalat
Spinattærte m/ syrlig fennikel cruditè
Brød og smør
Pris 325,- pr. pers.
Grillet kalvemørbrad m/ sauté på grønne asparges og små gulerødder, lækker sommerlig salat, bagt kartoffel m/ kryddersmør og kalvesky
Rabarbertærte m/ brændt marengs
Pris 385,- pr. pers