BangsHave

Menukort til samlede grupper

Menuer kan kun bestilles af selskaber over 10 personer. Bordreservation og menuer aftales/bestilles hos  Henrik Fabricius Hansen (+45) 60 13 25 02

Frokost tilbud 1.

  • Kold røget laks m/ grillet hvide og grønne asparges, salturt og asparges mayo

  • Brioche slider m/ hummer/krebse salat, dild mayo og urter

  • Sommersalat m/ rejer marineret med ramsløg fra Christianssæde og rygeostecreme

  • Spinattærte m/ syrlig fennikel cruditè

  • Brød og smør

Pris 350,- pr pers

 

Frokost tilbud 2.
  • Dansk spegeskinke m/ grillet hvide og grønne asparges salturt og asparges mayo

  • Sommersalat med kylling marineret med ramsløg fra Christianssæde, rygeostecreme og kyllingechips.

  • Rosa stegt kalvefilet m/ moderne kartoffelsalat

  • Spinattærte m/ syrlig fennikel cruditè

  • Brød og smør

Pris 325,- pr. pers.

 

Aftenmenu
  • Grillet kalvemørbrad m/ sauté på grønne asparges og små gulerødder, lækker sommerlig salat, bagt kartoffel m/ kryddersmør og kalvesky

  • Rabarbertærte m/ brændt marengs

Pris 385,- pr. pers